ExtendPRO Inventory Management

 

 

Proiectant: Logicode Cluj

Compatibil: WinMENTOR, WinMENTOR Enterprise

Configuratia WinMENTOR necesara: Extins + Comercial + DocImpServer 

Moduri de utilizare: achizitie sau abonament 

 

 

ExtendPro este o solutie completa, utilizabila imediat, destinata sa:

  • creasca productivitatea angajatilor,
  • simplifice trasabilitatea produselor si
  • sa reduca semnificativ erorile umane in activitatile de receptie, inventar si livrare. 

 

Aplicatia asigură culegerea, verificarea şi transmiterea datelor în aplicatiile WinMENTOR si WME ERP.
 

 

Productivitatea angajatilor


ExtendPro crește semnificativ productivitatea angajaților. El asistă angajații în realizarea rapidă și corectă a activităților de recepție, inventar și livrare oferindu-le informațiile necesare activității în curs, asigurând identificarea automată a produselor prin scanarea codurilor de bare cu care sunt marcate, simplificând înregistrarea și validarea datelor, precum și salvarea lor automată în WinMENTOR sau WME.

 

Acuratetea stocurilor


Acuratețea stocurilor influențează performanța economică a firmei, susținând reducerea achizițiilor la un nivel optim, care să nu blocheze producția sau vânzările către clienți. ExtendPro crește acuratețea stocurilor prin reducerea semnificativă a erorilor umane din activitățile de recepție, inventariere și livrare. Mai mult, el face din inventar un instrument eficient de verificare și ajustare a stocurilor scriptice la cantitățile reale din firmă.

 

Trasabilitatea produselor


Trasabilitatea produselor este capacitatea de reconstituire a drumului parcurs de un produs de la intrarea lui în firmă până la livrarea către beneficiarul final. Ea se asigură prin urmărirea acestuia după lot. ExtendPro simplifică culegerea și salvarea informațiilor de lot în cadrul activităților de recepție, inventar și livrare, mai ales dacă acestea sunt marcate în cod de bare conform standardului GS1 (fostul EAN).

 

Cresterea vanzarilor


Numărul de clienți și gradul de satisfacție al acestora marcheaza poziția pe piață a unei firme și e susținută prin livrări corecte, complete și la timp. Identificarea corectă și rapidă a produselor de livrat cu ExtendPro reduce semnificativ erorile de livrare. În consecință scad costurile deteminate de retururile de marfă, iar satisfacția și loialitatea clienților crește.

 

Pentru un IMM, decizia de a utiliza tehnologiile barcode și mobile nu este una simplă. Chiar dacă beneficiile sunt recunoscute, costurile inițiale ridicate și riscurile operaționale datorate schimbării îl obligă la o minimă analiză a acestora. ExtendPro, versiunea SaaS, simplifică decizia de utilizare a tehnologiilor barcode și mobile prin eliminarea riscurilor financiare și operaționale.

 

Eliminarea riscurilor financiare


Prin utilizarea ExtendPro în baza unui abonament lunar a cărui valoare, în funcție de numărul de echipamente mobile autorizate, începe de la 49 RON + TVA pentru WinMENTOR sau 73 RON + TVA pentru WME ERP, vă dăm libertatea de a vă ajusta costurile în funcție de nevoile de moment ale afacerii. Puteți decide oricând modificarea tipului de abonament sau renunțarea, temporară sau completă, la utilizarea ExtendPro.

 

Eliminarea riscurilor operationale


ExtendPro, integrat organic în WME ERP, elimină riscurile operaționale datorate implementării soluției și schimbarii modului de lucru. Puteți utiliza sau reveni oricând la modul de lucru fără ExtendPro, fiind liber să decideți situațiile concrete de utilizare/neutilizare a acestuia. Practic, ExtendPro menține la nivelul WinMENTOR sau WME ERP stocurile și fluxurile de documente și aduce un plus de productivitate și acuratețe în realizarea și înregistrarea operațiunilor.

 

Pentru informatii suplimentare și testarea gratuita a versiunii SaaS, va rugam sa ne contactati!
 

 

echipa SoftConsulting