mSaveAll: back-up automatizat pe DVD!

Sigla "mSaveAll"

 

 

Proiectant: Soft Consulting West Team

Arie utilizare: generala

Pret varianta Standard: 49 EUR + TVA

Pret varianta Gold: 99 EUR + TVA

 

Salvati-va datele intr-un mod rapid si sigur!
 


Aproape lunar (!!!) avem cate o intamplare nedorita in randul beneficiarilor cu un HDD sinucigas care stoca pana la momentul respectiv cu brio bazele de date ale aplicatiei WinMENTOR, adica toata contabilitatea firmei! Sunt cazuri cand reusim minunea si recuperam "ceva" din informatii, cu eforturi (...si ca atare costuri) imense de a restabili ordinea. Sunt cazuri cand nu se poate ... Am creat aplicatia mSaveAll pentru dvs. pentru a putea preveni acest risc.

 

Varianta Standard a aplicatiei permite salvarea simultana a mai multor baze de date WinMENTOR in formatul TGZ (arhivare Unix) folosit de dezvoltatorul aplicatiei. Datele sunt salvate de aplicatie in <X>:/MSAVE/<nume_firma>. Ca atare, datele pot fi restaurate ulterior cu procedura cunoscuta din WinMENTOR din modulul Service. Se poate opta pentru salvarea datelor pe Hard Disk-ul calculatorului, in retea sau un suport magnetic extern, de exemplu memorie USB.

 

 

Varianta Gold a aplicatiei incorporeaza un inscriptor de CD/DVD si permite salvarea datelor inclusiv pe suport magnetic extern, CD sau DVD. In acelasi timp datele sunt salvate si pe suport magnetic fix, adica pe Hard Disc-ul calculatorului. Aceasta varianta permite setarea orei (salvari zilnice) sau a datilor (ziua din saptamana sau ziua din luna) destinate operatiunilor de salvare in vederea unei automatizari a procesului de back-up.

 

 

Varianta demo a aplicatiei perimite salvarea manuala cu inscriptionare pe CD/DVD a firmei "Exemplu SRL". In cazul in care ati sters aceasta, dar doriti sa incercati aplicatia mSaveAll, va rugam sa creati in WinMENTOR o baza de date cu numele scurt "Exemplu".

 

 

  download demo mSaveAll (~6.3 MB) 

 

  

 

Pentru o prezentare in 5 minute via Internet a aplicatiei puteti contacta si departamentul nostru IT.