Analiza dinamica a datelor WinMENTOR prin cuburi OLAP

 

 

Proiectant: LogBis

Arie utilizare: generala

Pret: la cerere

 

 

  Oferta de pret Hypan  

Raportul cautat nu se afla printre listele standard WinMENTOR?

Doriti sa vedeti pe Internet rezultatele firmei?

 

              

 (click pentru marirea imaginii)

   

Hyper Analyzer este un pachet informatic de Business Intelligence (BI) care se poate conecta la aproape orice sistem de stocare cunoscut, baze de date Oracle, Microsoft SQL, DB2, Informix, Postgres, MySQL, Interbase, FoxPro, Access sau fisiere de tip text, Excel si ... Borland folosite de WinMENTOR. Datele se extrag, se stocheaza local sau central, se importa si se analizeaza intr-un mediu de lucru intuitiv si usor de utilizat. Rapoartele se genereaza intr-un format vectorial de inalta fidelitate. Un generator de rapoarte este inclus in pachet pentru particularizarea rezultatelor (logo de firma, comentarii).

 

 

Pachetul Hyper Analyzer este cea mai accesibila solutie BI pe piata romanesca cu performante care depasesc nume mari in domeniu. Licentierea (software) se efectueaza pe statie de lucu, simultan un singur utilizator putand rula oricate sesiuni Hyper Analyzer. Este o aplicatie performanta de tip desktop de analize de date care nu necesita servere sau hardware consacrat, ea functionand pe orice PC actual. Ea ruleaza imediat dupa setup fara nici o setare suplimentara pe windows 2000, XP, Vista, Windows7 si paleta de server Windows 2000-2011.

 

 

In urma parteneriatului incheiat cu TH Junior SRL (compania din spatele aplicatiei WinMENTOR), LogBis a creat un conector special pentru bazele de date Paradox astfel incat interogarea bazelor de date WinMentor nu se mai face pe o singura luna, dar chiar pe mai multi ani in doar cateva secunde.

 

 

Aplicatia se conecteaza la baza de date WinMENTOR (precum si la alte baze de date) si permite cunoscatorilor bazelor de date WinMENTOR definirea interogarilor asupra datelor. Analize profsionale de vanzari, achizitii, stocuri, de incasari sau analize financiare complexe sunt oferite ca si module de sine statatoare la preturi foarte atractive.

 

Astfel, achizitionand Hyper Analyzer puteti fi intr-una din urmatoarele situatii:

 

  • definiti interogarile asupra bazelor de date, consturiti propriile cuburile OLAP si raportarile aferente
  • achizitionati cuburile OLAP predefinite, aferente domeniului dvs de interes pentru analiza (analiza vanzari, analiza achizitii, analiza agenti...)

 

Pret cuburi OLAP predefinite pentru WinMENTOR:

  • Modul warehouse: inclus in versiunea Developer
  • Modul analiza achizitii, vanzari, transferuri, stocuri: 1.500 EUR + TVA
  • Modul analize financiare: 1.500 EUR + TVA
  • Modul analize plati si incasari: 1.000 EUR + TVA.
     

 

  download 'demo' HyperAnalyzer sharware (~37 MB)

 

 

  download modul complex de analize tranzactii demo

 

  download filmulete cu modul de definire a interogarilor (~1.4 MB)