Asigurarea cheitei HASP

   

 

Atentionarea producatorului (~ 65 kB)  

 

Cheitele HASP necesare rularii sistemului WinMENTOR in mod implicit, dupa achitarea licentei de utilizare WinMENTOR sunt programate definitiv.

 

Pierderea unei cheite programate definitiv atrage dupa sine pierderea licentei WinMENTOR!

 

Ele pot fi programate temporar, pe cate o durata de 6 luni de catre producator pe baza pachetului de servicii “Programare periodica temporara a cheilor de protectie” la tariful de 5 EUR+TVA/programare.
 

Programarea temporara este o modalitate de a preveni pierderea dreptului de utilizare a programelor in cazul disparitiei (din orice cauza) a acestor dispozitive de protectie. Abonatii acestui servicu pot solicita producatorului SC Infomentor SRL, in caz de disparitie, inlocuirea dispozitivelor de protectie la valoarea de inventar al dispozitivelor, conform listei de preturi a producatorului (memo 35 EUR+TVA, net 90 EUR+TVA). Producatorul se obliga prin intermediul site-ului www.winmentor.ro sa furnizeze codurile de programare a cheilor HASP. Consultantul este incredintat de producator pentru incasarea sumelor anuale pentru acest serviciu. Acest pachet de servicii a producatorului nu include nici o obligatie sau raspundere din partea consultantului. Consultantul va urmari expirarea termenelor de programare pentru beneficiarii cu care societatea noastra a incheiat un contract de abonament. Pentru programarea temporara se intocmeste o anexa a contractului de utilizare.

 

 

  download anexa model (~60 kB)