Protectia WinMENTOR

 

 

Aplicatia este protejata cu ajutorul unor dispozitive fizice numite chei HASP. Acestea se monteaza pe portul USB sau LPT a calculatorului si pot fi de mai multe feluri: chei mono, net10 sau net50. O documentatie ampla a acestora gasiti in sectiunea Documentatie, Ghid de utilizare, Tehnic.

 

Cheita HASP va este programata de producator:

  • temporar (pana la o luna contabila anume), pana la momentul platii integrale a sistemului
  • definitiv, din momentul achitarii integrale a sistemului


Nu uitati de reprogramarea cheitelor HASP dupa platile efectuate, aceasta fiind motivul principal ca WinMENTOR sa va arate "Demo". In modulul SERVICE/Diverse cautati optiunea “Reprogramare cheie HASP”, unde aveti mai multe posibiliati:

  • « 1. Automat » in cazul cand aveti o legatura Internet si au trecut 2-3 zile de la momentul efectuarii platii ratei (daca ati platit mai recent, trimiteti-ne OP fax si accesati-ne din nou dupa ½ ora).
  • « 0. Manual » in cazul in care aveti acces Internet pe alt calculator decat cel pe care aveti montata cheita HASP

 

Reprogramarea cheitei HASP

 

Important!

 

WinMENTOR nu se licentiaza pe calculator! Cheita HASP este purtatorul licentei WinMENTOR. Aceasta insemana ca instaland aplicatia pe un alt calculator decat cel initial si mutata cheita de pe un calculator pe altul, veti putea lucra legal pe acel nou calculator, fara sa fiti nevoiti sa anuntati pe cineva pentru aceasta schimbare! Evident, pentru a beneficia de aceeasi baza de date, va trebui sa faceti o salvare pe calculatorul vechi si o restaurare a bazei de date pe noul calculator.

 

In cazurile care se lucreaza in retea schimbarea fizica a unei statii de lucru implica instalarea aplicatiei WinMENTOR pe noua statie si indicarea bazelor de date la serverul WinMENTOR al firmei. Totusi nu evitati ajutorul distribuitorului pentru asemene situatii.

 

Aceasta flexibilitate insa are un pret!

 

Cititi aici despre riscurile utilizarii cheitei si despre modalitatile de prevenire. La predarea fiecarei cheite HASP societatea noastra va pretinde sa semnati un proces-verbal de predare-primire a acestora.

 

 

 download model proces-verbal (~89 kB)