WinMENTOR Salarii

 

 

Sarcinile modulului Salarii sunt legate de evidenta de personal, calcul salarial si livrarea informatiilor conform legislatiei in vigoare.

 

Acest modul permite extinderea nomenclatorului de personal cu informatiile confidentiale ale cartilor de munca. Permite configurarea contributiilor, indemnizatiilor, sporurilor si retinerilor, ceea ce ii confera un anumit grad de adaptabilitate la cerintele utilizatorului si la modificarile de legislatie.
 

Integrat in produsul de baza WinMENTOR, modulul permite preluarea realizarilor din productie pentru angajatii salarizati in acord, calculand automat indicele de realizare a salariului si oferind date pentru calculul costurilor pe produs realizat. Notele contabile generate se regasesc in mod automatizat in balanta contabila a societatii.
 

 

Permite listarea statului  de plata, a fluturasilor, a pontajelor, evidenta concediilor de odihna pe angajati, exportul si listarea declaratiilor aferente salariilor:  CAS, FNUASS, SOMAJ, ITM; exportul salariilor pe Card in formatul cerut de banca .
 

Exista, de asemenea, posibilitatea de a opera regularizarea automata a impozitului pe venitul global la sfarsit de an si de a exporta fisele fiscale pe suport electromagnetic in fisiere de tip .TXT.
 

Fiind un domeniu unde au loc modificari legislative frecvente, aplicatia Salarii tine pasul la zi cu legislatia romaneasca. Aplicatia Salarii poate functiona independent de orice alt modul WinMENTOR.
 

 

Informatii utile:

 

 

  Ghidul de utilizare si anexe

 


  Documentatii suplimentare


  Preturi WinMENTOR