WinMENTOR Restaurant

 

 

Acest modul a fost creat pentru a fi de folos societătilor comerciale care activeaza in domeniul alimentatiei publice (restaurante, cafenele, pizzerii, baruri, cluburi) si oferă posibilitatea de înregistrare a comenzilor de către ospatari, fără să necesite cunostinte de operare prealabile. Softul permite lucrul fie cu tastatura si/sau mouse, cat si cu touch-screen-uri (ecrane speciale care pot prelua comenzi de la utilizator prin simpla atingere cu degetul – in loc de mouse sau tastatura), lucru care măreste viteza de introducere a datelor.
 

Modulul permite configurarea restaurantului prin setarea urmatoarelor aspecte:

  • salile care formeaza restaurantul: denumire, nr de mese si responsabil pentru fiecare sala
  • mesele: pozitia meselor in cadrul salilor, dimensionarea lor, precum si setarea unor culori distincte pentru evidentierea starii fiecarei mese (ocupata, rezervata, comanda in curs, comanda inchisa etc.)


Toate operatiunile pot fi legate de o anumită persoană, astfel sistemul ofera si posibilitatea de verificare ulterioară a vânzărilor, a realizărilor pe fiecare angajat în parte. De asemenea, modulul Restaurant are si un sistem de protectie a datelor, prin atasarea unei parole fiecarui ospatar. Tot in acest mod se pot seta si drepturile utilizatorilor: modificarea, stergerea comenzilor etc.
Permite tiparirea comenzilor pe o imprimanta amplasata de regula in bucatarie si / sau bar. Sistemul defalca automat comanda pe articole de bar si bucatarie. In orice moment se poate modifica o comanda in curs pana cand aceasta comanda se inchide. De asemenea, programul permite trimiterea bonurilor la casa de marcat.

 

WinMENTOR Restaurant este un executabil independent care se integreaza cu bazele de date a sistemului de baza. Aplicatia necesita varianta Extinsa a aplicatiei WinMENTOR.

 

Informatii utile:  Prezentare profil de activitate Restaurant


  Preturi WinMENTOR