Prezentare generala

 

 

   download prezentare PDF (~350 kb)               download prezentare Power Point (~ 15.4 MB)

 

  download English version (~150 kb)              download Magyar bemutato (~ 16 MB)

 

Pachetul de programe poate fi folosit de firme cu profil de comert en-gros si en-detail, productie industriala si agricola, constructii, audit financiar-contabil, alimentatie publica, prestari servicii, leasing, agentii, reprezentante, totalizand pana in momentul de fata la aproape 9.000 utilizatori in toata tara.
 

WinMENTOR permite evidenta unui numar nelimitat de firme. Pentru fiecare firma în parte se poate configura modul de realizare a inregistrarilor contabile, astfel incat acestea sa fie specifice activitatii acesteia.
 

Depasind notiunea de “program de contabilitate”, WinMENTOR pune accent pe fenomenul economic, tranzactiile efective fiind datele de intrare ale sistemului. In momentul introducerii datelor in documentele primare, programul genereaza automat inregistrarile contabile aferente, acestea putand fi vizualizate imediat. In consecinta, odata ce configurarea initiala a fost definitivata sub indrumarea coordonatorului compartimentului economic, programul poate fi folosit si de catre persoane neinitiate în contabilitate.

 
Functionarea sistemului este coordonata prin setarea a nu mai putin de 650 constante, fie general valabile intregii prelucrari a societatii(lor) monitorizate, fie individual valabile utilizatorilor care pot accesa aplicatia. De aici rezulta o configurabilitate ridicata a sistemului atat la nivelul particularitatilor de evidenta a firmelor beneficiare cat si la preferintele de utilizare individuala ale persoanelor care lucreaza cu sistemul WinMENTOR.