Promotia CECCAR

 

 

In acest an, datorita conditiilor financiare speciale promotia "CECCAR 50% reducere" se lanseaza inca din 3 ianuarie 2013. Termenul de valabilitate a ofertei speciale CECCAR este 31 decembrie 2013.

 

Ca urmare a acordului dintre dezvoltatorul pachetului de programe WinMENTOR si Corpul Expertilor Contabili din Romania, licentele aplicatiei WinMENTOR se pot achizitiona de catre membrii cu o reducere generala de 20% pe toata perioada anului. In perioda 1-31 decembrie a fiecarui an (2004-2008) s-a acordat o reducere de 50% a licentelor WinMENTOR in acelasi conditii. Se ofera aceasta reducere in scopul acordarii unui sprijin contabililor si firmelor de contabilitate care doresc sa utilizeze pachetul de programe WinMENTOR pentru evidentele contabile oferite beneficiarilor sai. In anul 2009 din cauza conditiilor financiare speciale, promotia a fost deschisa inca din 15 iulie pana la sfarsitul anului 2010.

 

Reducerea este valabila in cazul achizitiei modulelor de Contabilitate si Gestiune (Standard sau Extins), Salarii si Mijloace Fixe. Configuratia achizitionata in cadrul promotiei CECCAR nu se poate suplimenta cu alte module WinMENTOR.

 

Beneficiaza de promotia CECCAR toate persoanele fizice si juridice inscrise in tabloul CECCAR, precum si toate firmele care au in obiectul de activitate codul CAEN vechi 7412 sau codul CAEN nou 6920.

 

Beneficiarii CECCAR isi pot organiza activitatea de prestari servicii contabile si in varianta "Satelit" cu ajutorul aplicatiei WinMENTOR, cazuri pentru care societatea noastra va prezinta oferta de colaborare.

 

 

   download oferta de colaborare cabinete de contabilitate

 

 

   download talon de comanda membrii CECCAR