Varianta demonstrativa WinMENTOR

 

Varianta demo este egala versiunilor reale. In absenta cheitei de protectie HASP insa, va permite accesul limitat la functionalitatile sistemului.

 

                                                 

                      WinMENTOR Win2000, XP si Vista                                                       Modulul Declaratii 

                             (~ 37.3 MB)                                                           (~ 5.1 MB)

 

                                          

                            Modulul Restaurant                                                              Modulul Service Auto 

                              (~ 4.7 MB)                                                           (~ 5.7 MB)

 

Pentru instructiuni de instalare va rugam sa faceti download:

 

Parola de intrate in aplicatie este "1". In vederea testarii aplicatiei va rugam sa aveti in vedere  deschiderea unei noi baze de date (buton "Firma" -> Adaug). Baza de date "demo" astfel creata -  in absenta protectiei software - va va permite introducerea a 5 articole, 5 parteneri, 5 documente. Anumite facilitati (lucrul in valuta sau centre de profit, unitati de masura, tipuri contabile suplimentare, configurare rapoarte noi, grafice, ...) sunt inactive. Pentru un nou test puteti crea o noua baza de date.

 

Pentru un ajutor in instalare / explorare va rugam sa accesati Home. In casuta pentru Asistenta Online introduceti firma si numele dvs., urmat de un click pe departamentul cu care doriti sa stabiliti o legatura. Serviciul de consultanta pentru prezentarea si testarea sistemului este gratuit.

 

Despre versiuni WinMENTOR


Versiunile aplicatiei nu reprezinta variante cu diverse functionalitati, ci o evolutie in timp  a aceluiasi aplicatii. In aceasta sectiune va propunem spre download versiunea 714.06 din 10 aprilie 2013. Istoricul de versiuni, precum si versiunile recente le gasiti tot in acest capitol al site-ului, descrierile evolutiei in timp a facilitatilor va sunt disponibile la capitolul DOCUMENTATIE.

 

Beneficiarii WinMENTOR au dreptul de download/instalare/lucru in oricare dintre aceste versiuni, dreptul de up-grade de versiune a sistemului fiind oferit gratuit de producator.