POS-uri

 

 

Sistemele POS (Point of Sale) reprezinta inglobarea intr-un singur echipament a functiilor unui calculator, monitor (de regula cu touch screen), casa de marcat, precum si a altor elemente necesare vanzarii informatizate a bunurilor si serviciilor firmei.

 

Fata de casele de marcat clasice, predispuse pierderilor de date de vanzare in cazul unor incidente, POS-urile garanteaza integritatea datelor de vanzare pe o perioada nedefinita. In cazul in care rulajul de marfa este semnificativ, pierderea sau alterarea datelor de vanzare chiar si dintr-o singura zi antreneaza pierderi importante in gestiunea unitatii. Aceste pierderi pot atinge valori care sa depaseasca cu mult diferenta de pret dintre casele de marcat obisnuite si POS-uri, aspect deloc neglijabil in economia unei investitii.

 

Comparat cu calculatoarele dotate cu monitor, sistemele POS ofera o economie de spatiu si lipsa cablurilor aferente conectivitatii acestora. Fiind aparate industriale, POS-urile au o rezistenta mai potrivita necesitatilor magazinelor si restaurantelor la operarea continua si manipularea neadecvata fata de tastaturile obisnuite.

 

Preturi informative: 

 

POS 465 cu touch screen 15" cu Windows XP Home ~ 1.000 EUR + TVA

POS 5000 fara touch screen cu Windows XP Home ~ 700 EUR + TVA

Cititor de carduri (se aplica pe monitor) ~ 100 EUR + TVA

... alte dotari aferente POS-urilor vezi la capitolele corespunzatoare

 

Sisteme POS cu dotarile aferente va putem livra cu adaosuri minime (acoperirea diferentelor de curs valutar, comisioane bancare...), castigul nostru rezulta din serviciile de punere in functiune a acestora.

 

Consultati ofertele partenerilor nostrii si solicitati-ne o oferta actuala!