Pachetele de servicii dedicate

 

 

Sunt concepute pentru consultanta cu un scop predefinit, ele pot suplimenta sau inlocui temporar variantele de abonament a serviciilor oferite. Pachetele dedicate sunt disponibile in 3 variante disponibile in functie de necesarul de efort pentru realizarea scopului serviciilor:

  • 10 ore desfasurate pe o perioada de 15 zile
  • 20 ore desfasurate pe o perioada de 30 zile
  • 40 ore desfasurate pe o perioada de 60 zile
  • 80 ore desfasurata pe o perioada de 90 zile
  • 120 ore desfasurata pe o perioada de 120 zile
  • 160 ore desfasurata pe o perioada de 150 zile
  • 200 ore desfasurata pe o perioada de 180 zile

 

In functie de scopul serviciilor distingem urmatoarele pachete:


Analiza economica

 

Se impun in cazurile (re)implementarii anumitor module sau facilitati din sistem. Aceste servicii se caracterizeaza prin faptul ca subiectele discutate reprezinta teme de gandire atat pentru beneficiar cat si pentru consultant. Ca atare, timpul petrecut de consultant la beneficiar pentru receptionarea problemelor (eventual si prezentarea catorva solutii posibile) se cunantifica 1 ora petrecuta = 1 ora contract, iar timpul scurs la sediul consultantului pentru gasirea solutiei se cuantifica 1 ora petrecuta = 0.75 ore contract. Timpul petrecut impreuna cu beneficiarul (fie la sediul beneficiarului fie prin acces internet) nu poate fi mai mic decat cel de gandire in absenta beneficiarului. Exceptie reprezinta cazul in care consultantul are printre sarcinile primite de la beneficiar realizarea unei documentatii de operare pentru beneficiar.
 

Scolarizare suplimentara

 

Se ofera pentru scolarizarea operatorilor noi ai sistemului, de regula se executa la sediul beneficiarului sau prin acces internet pentru probleme de operare curente.
 

Informatice

 

Serviciile pachetului pot reprezenta diferite sarcini, ca de exemplu construirea retelei de calculatoare, instalari servere, (re)instalarea sistemului de operare (Windows) sau organizarea evidentei unitatii cu ajutorul echipamentelor speciale (case de marcat, scannere coduri bare, imprimante dedicate, POS-uri, PDA-uri). Pachetul prevede si un ajutor in achizitionarea acestor echipamente cu adaos minim sau zero, instalarea si setarea lor, realizarea comunicarii intre ele. Detalii gasiti in capitolul Tehnic. Se caracterizeaza prin faptul ca solutiile informatice se executa doar partial la beneficiar, in special in cazurile cand beneficiarul incredinteaza consultantul pentru achizitionarea si livrarea « la cheie » a dotarilor necesare, de verificarea si instalarea acestora inainte de punerea in functiune. Ca atare, timpul petrecut de consultant la beneficiar pentru constatarea, receptionarea si rezolvarea problemelor se cunantifica 1 ora petrecuta = 1 ora contract, iar timpul scurs la sediul consultantului se cuantifica 1 ora petrecuta = 0.75 ore contract.