Servicii

 

 

Avand o experienta de 12 ani in implementarea si intretinerea sistemului WinMENTOR, societatea noastra se numara printre cele mai importante societati de consultanta a acestui sistem din Romania. Tinand cont de specificul activitatii de consultanta, am ales dezvoltarea unei echipe puternice cu sediul in Cluj-Napoca, deservind din aceasta locatie inclusiv beneficiarii din zonele apropiate, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Deva, Sibiu, Tg. Mures. Am ales aceasta varianta, in detrimentul echipelor mici poli-specializate pentru a putea oferi consultanta la un NIVEL CALITATIV de exceptie. Mici echipe de consultanta am infiintat doar pentru zonele pe care nu le putem acoperi din aceasta locatie, activitatea avand 2 sedii seundare la Arad si Miercurea Ciuc. In implementarile si intretinerile sistemului WinMENTOR nu ne-am bazat pe notiunea de responsabil de proiect, beneficiarul putand fi deservit de oricare membru al echipei de consultanta, in functie de competentele personale. Personalul nostru este specializat pe competente, astfel incat diferitele sarcini ale implementarilor sunt realizate de consultanti bine specializati pe sarcinile respective.

 

Sustinem a fi INTEGRATORI si nu doar distribuitori ai solutiilor WinMENTOR, dovada fiind multitudinea de aplicatii add-on si alte solutii dezvolate sau implementate de societatea noastra.

 

Soft Consulting foloseste aplicatia 'remote' internationala NTR Support pentru activitatea sa de "Asistenta prin Internet" incepand din 1 ianuarie 2009.

 

 

Despre aceasta solutie cititi mai multe in rubrica "Asistenta prin internet". Pentru o conectare la acest serviciu completati numele firmei si numele d-voastra in stanga paginii de start.

 

Incepand din 2010 am pornit implementarile sistemului WinMENTOR Enterprise, echipa de implementare fiind formata de 2-3 persoane (1-2 pentru consultanta economica si 1 persoana pentru consultanta tehnica), proiectele fiind conduse de un "manager de proiect".

    

 

  prezentare Soft Consulting (~1.5 MB)