Liste: Rapoarte WME

 

 

SINGURA APLICATIE TIP ERP CARE OFERA RAPOARTE LISTA SAU GRAFICE IN CADRUL SISTEMULUI, FARA NEVOIA ACHIZITIEI UNEI SOLUTII DE BUSINESS INTELLIGENCE!

 

Ordonarea dupa valorile crescatoare / descrescatoare din oricare coloana, gruparea liniilor dupa valori comune din coloane, conditii de filtrare a liniilor din lista, centralizarea automata si alte operatii asemanatoare pot fi configurate de utilizator in functie de necesitatile aparute in exploatarea pachetului de programe. Modulul de listare - raportare permite formatarea rapida a mai multor coloane simultan.
 

Listele pot fi centralizate dupa anumite coloane (campuri) obtinandu-se astfel liste sintetice care se genereaza mai rapid. Lista se poate expanda, in intregime sau pe anumite grupuri, pentru a vedea esenta acesteia (liniile obisnuite).
 

In situatia in care aceeasi lista necesita grupari, filtrari si configurari diferite pentru a raspunde unor cerinte diverse, utilizatorul poate salva variante ale listei originale, astfel incat denumirea specificata apare in meniul modulului de liste la acelasi nivel cu lista originala livrata odata cu WinMENTOR ENTERPRISE.
Rapoartele au trei moduri de salvare: salvare locala, salvare comuna si salvare in depozit de liste. La apelarea unei liste din meniu, daca exista salvari atunci e permisa alegerea modului de listare: lista noua generata pe loc, incarcare de lista din salvare locala sau incarcare comuna tuturor userilor.
 

 

 

Listele sunt create initial cu un numar limitat de coloane (campuri). In functie de specificul de activitate sunt necesare de multe ori si alte coloane existente in baza de date. Aceste coloane se pot adauga de catre utilizator prin alegere dintr-o lista de coloane posibile, care se numesc coloane suplimentare.
Utilizatorul poate programa generarea si/sau tiparirea mai multor liste (job liste) la o data si o ora specificata si cu o periodicitate data.
 

Cateva dintre tipurile de liste ce pot fi obtinute:

  • liste contabile: balanta de verificare in lei sau valuta, pe toata firma sau pe subunitati, balanta cumulata pe grup de firme, registrul jurnal de inregistrari contabile, fise analitice de cont, fise sah de cont, cartea mare, realizari pe gestiuni/activitati in lei sau valuta, deconturi de asociere in participatiune, situatii financiare, s.a;
  • liste de TVA: jurnal de cumparari, jurnal de vanzari, registrul de incasari din magazin;
  • liste pentru casa si banca: registre de casa si banca (lei sau valuta), liste de plati si incasari in curs de decontare (cambie, cec, bilet la ordin), etc;
  • stocuri: liste de intrari de la furnizori (inclusiv importuri, cu detalierea modului de calcul al pretului de import) sau din productie proprie, liste de consumuri, liste de vanzari, fise de magazie, balanta stocurilor, raport de gestiune s.a;
  • liste de furnizori/clienti/avansuri de trezorerie: fisa de furnizor/client, balanta de furnizori/clienti, fisa de avans spre decontare, balanta avansurilor spre decontare, lista furnizori neachitati, clienti datornici, liste ale incasarilor de la clienti, liste ale platilor la furnizori.

 

 

 

 

 

  Documentatii WinMENTOR Enterprise