Expert: Analiză managerială

 

 

Este un modul WinMENTOR ENTERPRISE care permite analiza activitatii firmei dintr-un punct de vedere diferit de cel al incadrarii contabile. Incadrarea detaliata aplicata valorilor vehiculate de firma furnizeaza o imagine amanuntita a centrelor analizate, fie ele de tip "flux financiar", de tip "urmarire contracte" sau de oricare alt tip imaginat. Prezentarile grafice disponibile in sectiunea "LISTE", evidentiaza comparativ sumele incasate si sumele cheltuite pentru un anumit scop. Rezultatele prezentate sub forma vizuala conduc la cresterea calitatii decizionale, pornind de la imagini sintetice la nivel de centru si terminand cu imagini analitice pentru elementele componente ale centrelor.
 

 (click pentu marire imagine)

 

Pornind de la identificarea elementelor componente ale unui centru de analiza, traseul de introducere a datelor si de exploatare a rezultatelor trece prin urmatoarele "capete de pod": bugetarea cheltuielilor si a incasarilor lunare pe termen lung (plan trimestrial, semestrial, anual); urmarirea incadrarii in bugete; analiza motivelor care duc la neincadrarea in bugete.

 

(click pentu marire imagine)

 

La modul concret, pentru exemplificare, ne propunem sa raspundem la o intrebare care ii bantuie pe toti patronii: "Daca in balanta contabila profitul este de X milixxxx, atunci de ce in banca bate vantul??". Daca dorim sa planificam cheltuielile si veniturile, mai intai trebuie sa identificam, la modul general, care sunt elementele care centralizeaza cheltuielile si veniturile din firma, sub aspect practic.

 

 

(click pentu marire imagine)

 

EXPERT STANDARD:

  • descriptori de analiza;
  • expertizari documente;
  • centre de cost.

 

EXPERT EXTINS ─ tot ce cuprinde varianta Standard, la care se adauga:

  • cash flow.

 

 

  Documentatii WinMENTOR Enterprise