DataWareHouse 

 

 

Functioneaza ca si conector de Business Intelligence care permite accesul la procedurile de export a datelor din WME catre aplicatia de tip BI.

 

  • Permite salvarea joburilor de listare cu un nume dinamic in ideea depozitarii tabelelor de baza ale listelor. Parametrii posibili pentru compunerea numelui dinamic permit introducerea in numele depozitului a intervalului de listare si a subunitatii de listare.
  • Se pot stoca tabele de liste pentru fiecare luna si subunitate in parte, in ideea concatenarii ulterioare a rezultatelor in vederea obtinerii listelor anuale sau, cumulate, la nivel de firma, fara a mai fi nevoie de generare pentru lunile inchise.
  • Butonul DWH de pe listele WME permite accesul la listele pregatite prin joburile de listare direct din meniu. In situatia in care exista liste depozitate, WME intreaba utilizatorul prin afisarea depozitelor existente, daca doreste listarea rapida a unui depozit existent sau doreste generarea unei liste proaspete.
  • Permite crearea de liste proprii care se integreaza in meniurile aplicatiei si care functioneaza identic cu listele native WME.