Comenzi online: B2B

 

 

Modulul Comenzi online este o aplicatie de tip Web Server si presupune instalarea in prealabil a serverului de Web IIS. Functiunea Comenzi de la clienti permite unui client sa inregistreze comenzi in baza de date prin intermediul unui browser web, selectand articolele comandate din stocurile inregistrate in baza de date WinMENTOR ENTERPRISE. Utilizatorul poate sa consulte starea comenzilor pe care le-a emis, obtinand situatii cu cantitatile acceptate de furnizor, cu cantitatile deja facturate si cu resturile ce urmeaza a fi facturate. Informatiile ajung automat in baza de date WinMENTOR ENTERPRISE prin intermediul Doc-Imp-Server.

 

Aceasta aplicatie este unul de tip B2B (business to business), adica este adresata clientilor PARTENERI ai firmei, care opereaza comenzi pe urma unei autentificari pe site. Dorim sa subliniem faptul ca NU este o aplicatie B2C (business to customer), adica NU este un magazin virtual care ar permite comanda din partea oricarui vizitator. 

 

 

  Documentatii WinMENTOR Enterprise

 


 

Va vom prezenta in cele ce urmeaza un studiu de caz:

 

Firma Country Elements SRL Satu Mare (partener G.M. Italia) produce mobila la Satu Mare. Cei mai importanti parteneri ai firmei au un cod de acces pe site-ul https://www.gmitaliasofa.com, sectiunea "Comenzi online" (site-ul de prezentare in sine nu face parte din aplicatia "Comenzi online")

 

 

... si plaseaza comenzi pe baza de atribute (in cazul dansilor "scocca", "cuscinatura", "cuscini"). La alte profile de activitate avem alte atribute...

 

(click pentru a mari imaginea)

 

Comenzile salvate in aplicatia "Comenzi online" ajung automat in WinMENTOR Enterprise la meniul Comenzi de la clienti, unde un operator uman va stabili cantitatile acceptate si termenul de livrare acceptat de firma producatoare:

 

(click pentru a mari imaginea)

 

Pe urma confirmarilor facute de operatorul WinMENTOR Enterprise, beneficiarul comenzii va fi instiintat prin solutia "Comenzi Online" de cantitatile acceptate si termenele de livrare acceptate:

 

(click pentru a mari imaginea)

 

Preturile si denumirile partenerilor nu sunt reale. End of story.