ORACLE promovează WinMENTOR Enterprise

 

 

Producatorul mondial nr.1 in domeniul bazelor de date adresate afacerii si a cercetarilor stiintifice, ORACLE promoveaza noua aplicatie WME. Campania de promovare a WinMENTOR ENTERPRISE este sustinuta de Oracle Romania (prin centrul sau de Business Promotion din Bucuresti si call-center-ul de la Praga), impreuna cu firma de marketing Business Results SRL din Bucuresti.

 

 

Campania se adreseaza unui numar de 1.000 de companii de distributie din Romania, iar pregatirea ei a inceput acum 3 luni. Selectia de 1.000 de firme-tinta cuprinde 430 de utilizatori existenti WinMENTOR si inca 570 de alte companii de distributie oferite de Oracle, din baza de date proprie.

 

Comunicarea cu acestea se realizeaza in 3 etape (mailing, phoning, follow-up telefonic si prin corespondenta) si are ca scop sporirea gradului de cunoastere (awareness) in legatura cu aplicatia WinMENTOR ENTERPRISE, precum si atragerea companiilor-tinta catre prezentari sau "test-drive" (pe o perioada de 2 luni in care clientii au dreptul sa utilizeze gratuit tehnologia Oracle si WME), cu instalare gratuita din partea noastra.

 

 

Pentru "drive-test" sau o prezentare a facilitatilor contactati-ne!