Top 10 motive

 

 

Top 10 motive pentru a alege WinMENTOR pentru evidenta contabila si manageriala a firmei:

 

 1. Solutie matura si sigura, cu 12 ani de existenta pe piata romaneasca, care incurajeaza utilizatorul la o terece simple de pe o luna pe alta de pe alte sisteme contabile.
 2. Cei 35.000 de utilizatori in Romania reprezinta o garantie a succesului, o bonitate a continuitatii dezvoltarii sistemului, de unde rezulta o lista de referinte asemeni unei carti de telefon.
 3. Versiuni noi gratuite ale sistemului, pe perioada nelimitata de timp.
 4. Aplicatie moderna integrata atat la nivelul structurii modulare (nu exista document pe care sa trebuiasca sa prelucram de 2x), cat si la nivel procedural (inchiderile de luna si TVA automate, calculul automatizat al amortismentelor, a productiei neterminate).
 5. Modalitati de lucru inovative si o serie de proceduri rapide face WinMENTOR o aplicatie care ne surprinde si ne ajuta in fiecare pas (deschide un document de pe un raport, wizard editare rapida documente, smart computer, butoane rapide, solutii de generare automata documente, peste 500 de rapoarte configurabile de catre utilizator, grafice).
 6. O adevarata bogatie a solutiilor oferite de WinMENTOR (6 metode "k", 27 de modalitati de lucru la acordarea discounturilor, infinitate de variante in formarea preturilor), un sistem in care utilizatorii isi stabileste cum vor sa lucreze (sunt 5 metode cunoscute pentru a inregistra un bon fiscal de carburant) mai detaliat, mai sintetic, mai riguros, mai rapid...
 7. Raport calitate / pret de exceptie. O grila de preturi unica, corecta.
 8. Sistem de protectie facil printr-o cheita fizica USB care permite o mobilitate a utilizatorului licentiat si o independenta hardware in caz de incident.
 9. Asigurarea continuitatii solutiilor de catre acelasi producator atat in cazul dezvoltarilor pe orizontala (la peste 10-20 statii se recomanda varianta WinMENTOR Enetrprise cu bazele de date Oracle), cat si in cazul dezvoltarilor pe verticala (solutii pentru fiecare segment sau ramura de activitate: constructii, industrie, leasig, restaurant, service auto, comert-servicii, distributie, etc).
 10. O procedura de implementare rapdia a sistemului (2-8 saptamani), prin amorsarea intr-un mechanism bogat de constante la indemana implementatorului a facilitatilor speciale ale sistemului si interfete Windows usoare, intuitive (o macheta a unei facturi in WinMENTOR arata identic cu o factura in realitate) a sistemului.

 

 

Top 10 motive pentru a alege Soft Consulting ca partener de servicii:

 

 1. Experienta a 14 ani in domeniu (din 1997) si 12 ani WinMENTOR (din 1999).
 2. Acoperire teritoriala de exceptie prin reteaua proprie de colaboratori.
 3. Un "distribuitor" are telul de a vinde un PRODUS anume. In schimb, statutul nostru de integrator cauta SOLUTIA pentru PROBLEMA beneficiarului. Daca SOLUTIA pentru PROBLEMA beneficiarului difera de solutia data de PRODUS, recomandam alt PRODUS sau facem dezvoltari (vezi capitolul "Aplicatii" pe site), customizari pentru a rezolva PROBLEMA.
 4. Personalul de exceptie, cu experienta implementarilor pe diferite ramuri de activitate (inclusiv ramuri industriale) cu experienta pe toate modulele aplicatiei (inclusiv Productie avansata - postcalcule, Expert, Service Auto, Restaurant, Executie bugetara) precum si o serie de aplicatii conexe (Memo, Neoinvent, HyperAnalyzer, mSaveAll, EuroUtility etc).
 5. Cel mai bogat spectu de servicii (analiza fezabilitate, migrari date, pachete de servicii specializate, cursuri), precum si o varietate bogata a abonamentelor care permit o rationalizare a cheltuielilor de servicii de intretinere.
 6. Intermediere componente hardware cu comision zero (calculatoare, servere, PDA-uri, etc).
 7. Accesul de la distanta la consultanta la orice ora lucratoare in doar cateva secunde intr-un cadru primitor si civilizat (panoul consultantilor, afisarea disponibilitatilor).
 8. Posesori ai site-ului www.service-winmentor.ro, cel mai complet portal adresat aplicatiei WinMENTOR la ora actuala in tara.
 9. Sistem automat pentru tinerea la curent a beneficiarilor sai prin newsletter, RSS, website la modificarile legislative, versiuni noi si orice modificare de conjunctura.
 10. Elaborarea si oferirea unor solutii la cheie (proprii sau servicii atrase) cu preturi avantajoase.