Oferta financiară de colaborare

 

 

Va inaintam asadar prezenta oferta de colaborare in scopul identificarii in comun a noi beneficiari potentiali (societati comerciale, institutii) ai acestui sistem informatic. Actiunile partenerilor nostrii sunt recompensate prin onorarii in functie de nivelul de implicare ales de colaborator, astfel:

 

 • Semnalizator (activitatea de marketing) poate fi orice persoana fizica sau juridica care ne recomanda si ne trimite parametrii de contact a unei firme interesate de WinMENTOR.

 

 • Prezentare, ofertare si vanzare (activitatea comerciala) colaboratorul nostru fie ca este utilizator al sistemului WinMENTOR, fie participa la cateva intalniri de specializare din partea societatii noastre. El prezinta, oferteaza, negociaza aplicatia si ne trimite o comanda ferma de vanzare. Acest nivel se descompune in urmatoarele sarcini de efectuat:
  • Prezentarea aplicatiei (de regula o demonstratie a facilitatilor sistemului in fata operatorilor cheie a beneficiarului potential)
  • Ofertarea (de regula intocmirea unei oferte personalizate in scris)
  • Vanzarea (explicarea ofertei, argumentare, convingerea, eventuale negocieri)

 

 • Contractarea (intocmirea documentatiei contractuale, transmiterea acestuia la client, explicarea documentelor contractuale, semnarea contractelor, urmarirea incasarilor si urmarirea realizarii serviciilor angajate) - acest nivel se executa de catre Soft Consulting

 

 • Profesor (activitatea de implementare – instalare si scolarizare) poate deveni un colaborator-utilizator, care are anumite competente legate de WinMENTOR (instalare si eliminare erori de functionare sau scolarizare mod de lucru regular, etc) si ne ajuta in procesul de implementare.

 

 • Expert (activitatea de implementare – analiza, parametrizare si supraveghere) poate deveni un colaborator experimentat dupa certificarea acesteia de catre societatea noastra.

 

Onorariul serviciilor prestate se calculeaza ca procent din valoarea incasata a licentelor vandute. Pentru fiecare nivel de implicare se acorda un onorariu dupa cum urmeaza:

 

 

Restictii necesare

 

In activitatea de distributie si servicii software se impun cateva restrictii:

 1. nu se acorda onorarii de vanzari pentru achizitiile noi, proprii.
 2. onorariile pentru achizitiile firmelor din grupul de interese a colaboratorului se discuta de la caz la caz si se arbitreaza de catre Soft Consulting in functie de volumul si frecventa activitatii depuse de colaborator pana la acel moment dat.
 3. onorariile pentru nivelele de marketing si comercial acordate pentru vanzarile "CECCAR 50%" se considera la jumatate din valoarea procentuala a comisionului, iar onorariile aferente nivelelor de implementare se considera duble fata de grila procentuala a comisionului.
 4. vanzarea serviciilor sau produselor WinMENTOR catre companiile care detin contracte de colaborare cu alte societati de distributie nu este etica si nu se premiaza de catre Soft Consulting