Documente contractuale

 

 

Aferente distributiei software prin colaborari se intocmesc 3 tipuri de documente:

  • Contractul de colaborare
  • Anexa de distributie WinMENTOR
  • Anexa de prestari servicii

 

Contractul de colaborare cadru prevede un set de regului interne pentru stabilirea formei, tipului si a modalitatilor de colaborare, abordarea intaietatii la clientul potential si dreptul primar de alegere a prestatorului de servicii. Contractul descrie sacrinile fiecarui nivel de colaborare (semnalizator, ofertant, vanzator, profesor, expert), modalitatile si ritmicitatea decontarilor financiare.

 

Anexa de distributie WinMENTOR stabileste forma, tipul, aria de actiune si onorariile procentuale aferente colaborarii pentru vanzarea sistemului WinMENTOR. De regula se intocmeste deodata cu contractul de colaborare. Pentru intermedierea altor sisteme comercializate de societatea noastra se intocmeste cate o anexa de distributie aferenta.

 

Anexa de prestari servicii se intocmeste de fiecare data in momentul incheierii a cate unui contract de vanzare cu un utilizator final al aplicatiei. Aceasta anexa specifica valorile financiare concrete ale tranzactiei si scadentele de plata ale acesteia.

 

Trimiteti-ne o prezentare a actvitatii dvs. (gen "CV" cu scrisoare de intentie pentru persoane fizice sau  o scurta descriere a activitatii firmei si a intentiilor in cazul persoanelor juridice) pe adresa de e-mail parteneriat@softconsulting.ro, respectiv contactati-ne pentru detalii legate de colaborare.

 

 

T r i m i t e - n e   u n   m e s a j !

 

Nume prenume:   Compania:  

 

Localitate: Web:

 

Telefon: Adresa e-mail:

 

Mesaj:

 

Doresc sa ma contactati:  telefonic    prin e-mail      fara contact