Colaborare în vânzări

 

 

Celor mai multi dintre noi, WinMENTOR a dovedit deja utilitatea sa. Ne ofera contabilitate si management cu o interfata ireprosabila, integrat, complex, usor de utilizat, la pret rezonabil si cu up-grade gratuit. Cele peste 9.000 de licente vandute (35.000 de utilizatori) in toata tara au facut WinMENTOR sa se pozitioneze in varful piramidei solutiilor software din Romania.
 

Dezvoltat fiind in estul tarii, la Iasi, inca din anul 1998 distributia sistemului se bazeza pe parteneri zonali si colaboratori care intr-un mod sau altul ajuta ca beneficiarul final sa inteleaga avantajele acestui sistem, sa stie sa-l utilizeze si sa recomande mai departe.
 

Societatile noastre de consultanta din Cluj-Napoca, Arad si Miercurea Ciuc impreuna cu colaboratorii nostrii din Sibiu, Baia Mare, Oradea sau Targu Mures formeaza grupul Soft Consulting, distribuitori a mai multor sisteme informatice, printre care si WinMENTOR, inca din anul 1999. In cei 11 ani de distributie a acestui sistem am intermediat si implementat aproape 1.000 licente WinMENTOR, aflandu-ne in topul dealerilor acestui sistem.


Incepand din anul 2000 activitatea nostra este permanent sustinuta de colaboratori zonali, persoane fizice si societati comerciale cu profile apropiate de activitate: cabinete de contabilitate, firme cu profil informatic precum si alti simpatizanti ai activitatii noastre. Analizand rezultatele ultimilor ani de activitate, o treime din cifra de afaceri a grupului Soft Consulting se datoreaza acestor colaborari prin care putem ajunge mai aproape de beneficiarii potentiali si cei actuali. Astfel, impreuna cu partenerii nostrii, incercam sa acoperim zona Transilvaniei, piata tinta a activitatii noastre.

 

Deseori, colaboratorii nostrii se nasc din randul beneficiarilor, utilizatori multumiti de facilitatile sistemului WinMENTOR, cei care doresc sa-si rotunjeasca bugetul cu onorariile acordate pentru recomandarile efectuate.  Prin colaborarea pe care v-o oferim, partenerii nostrii decid - analizandu-si cunostintele de specialitate si efortul, timpul depus - care vor fi sarcinile la care se angajeaza si care raman in sarcina noastra.


Fluxul global al activitatii noastre de baza cuprinde:

  • activitati de marketing pentru identificarea realizarilor pe piata softurilor de business a beneficiarilor potentiali (contact direct, publicitate, participare targuri),
  • activitati comerciale de prezentare produs, ofertare si vanzare,
  • activitati de implemnetare (instalare, scolarizare, analiza, parametrizare, supraveghere) si intretinere a sistemului informatic.

 

WinMENTOR poate fi o afacere buna, fara investitie materiala pentru dvs !