Termenii şi condiţiile de utilizare a aplicatiei de suport on-line

 

 

 1. Posibilitati de acces

  Accesul la consultanta online se poate face prin mai multe modalitati:

  1. prin intermediul site-ului www.service-winmentor.ro
  2. din aplicatia mLaunch, prin actionarea butonului "Asistenta Online"
  3. din aplicatia WinMENTOR, prin actionarea butonului "Suport Tehnic"
 2. Tipuri de acces

  In continuarea ferestrei de dialog veti fi autentificat in baza de date Soft Consulting. Autentificarea se face conform numelui scurt al firmei dvs, atribuit de Soft Consulting. Daca sunteti beneficiar Soft Consulting, dar nu cunoasteti numelui scurt al firmei dvs, sunati la 0264/444.901 pentru a-l afla. In unele cazuri tehnice aplicatia poate detecta automat identitatea dvs. Completarea (manuala sau automata) a identitatii pe fereastra de dialog este obligatorie. In continuarea acesteia distingem 2 cazuri:

  1. accesul anonim (adica nu s-a identificat apelantul in baza de date Soft Consulting) permite accesul la panoul departamentelor, unde utilizatorul poate selecta departamentul sau unitatea cu care doreste sa stabileasca o legatura. Acest tip de acces se poate folosi pentru a obtine informatii de operare, tehnice sau comerciale precontractuale.
  2. accesul autorizat (adica s-a identificat apelantul in baza de date Soft Consulting) permite accesul la panoul consultantilor, unde utilizatorul poate selecta consultantul sau unitatea pentru a beneficia de o sesiune de consultanta online. Acest tip de acces se foloseste de catre beneficiarii firmei, indiferent de forma contractuala (partener, beneficiar implementare, abonament fix, flexibil sau suport online).
 3. ISL

  Este o aplicatie internationala destinata accesului Remote Control, Remote Support si Remote Acces. Soft Consulting a achizitionat oficial aceasta aplicatie pentru a oferi beneficiarilor sai o solutie moderna si SECURIZATA de acces la consultanta. Prin aceasta aplicatie consultanta online se desfasoara intr-o fereastra de tip browser, NUMAI cu acordul beneficiarului. Aplicatia ISL va inregistra dialogul dvs. cu consultantul. Folosirea acestui serviciu din partea dvs. impica automat acceptul acestui fapt.

 4. Confidentialitate

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata cu cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Soft Consulting va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 5. Conditiile generale de utilizare

  Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii.

 

 

Înapoi la pagina anterioară