WinMENTOR Enterprise ERP

 

 

 

  

 

 

Solutia informatica WinMENTOR Enterprise (prescurtat WME), este o aplicatie de tip ERP, dezvoltat de firma TH Junior SRL Iasi, producator de solutii 100% romanesti de peste 20 de ani.

 

WME vine in intampinarea clientilor care au nevoie sa centralizeze toate fluxurile activitatii intr-o baza de date unica si capabila sa dea rapoartele necesare pentru optimizarea activitatii. Se diferentiaza la nivel de management de celelalte solutii in piata prin prisma faptului ca ofera gratuit un set mare de rapoarte manageriale, spre diferenta de alte solutii ERP care au aceasta functie contra cost intr-un sistem Business Intelligence (BI).

 

Solutia este realizata in mediul de programare vizual Delphi si pune la dispozitia beneficiarilor doua baze de date: Oracle Standard Edition 2 , ORACLE fiind nr. 1 mondial in tehnologia bazelor de date lansata in 2009 precum si PostgreSQL, baza de date gratuita si lansata in 2020. 

 

 

 Importanta investitiilor intr-un ERP

 

Lansat in 2009, dupa acumularea unei experiente de peste 10 ani cu sistemul WinMENTOR Classic si de 15 ani cu sistemul MENTOR DOS, dezvoltatorii noii solutii WinMENTOR se pot considera un partener de incredere, capabili de o solutie sigura, functionala. La momentul actual sunt dezvoltate la o scara 'enterprise' majoritatea modulelor aplicatiei WinMENTOR (mai putin Salarii).

 

Pentru clientii deja utilizatori WinMENTOR, asemanarea cu vechea aplicatie permite o usoara "mutare" a operatorului de pe un sistem pe altul.

 

Societatea noastra implementeaza aceasta aplicatie incepand din 2010.

 

 

S p u n e - n e   p a r e r e a   t a   d e s p r e   W i n M E N T O R   E n t e r p r i s e !

 

Nume prenume:   Compania:  

 

Telefon: Adresa e-mail:

 

Mesaj:

 

Doresc sa ma contactati:  telefonic    prin e-mail      fara contact